Luptam impotriva indiferentei, dar si a cinismului pentru bani! Opriti uraste.ro!

Acesta se doreste a fi un apel. Un apel catre niste oameni – poate- binevoitori.

Un apel catre niste oameni – poate – cu intentii bune.

Un apel catre oameni care – poate – isi fac doar treaba.

Dar bunavointa lor, intentiile lor bune, treaba lor… toate astea jignesc si murdaresc toate eforturile parintilor cu copii care sufera de autism. Toate aceste lucruri terfelesc toate eforturile celor in a caror familie exista un suferind de Alzheimer.

Noi ne-am implicat benevol in ajutorarea copiilor, unii bolnavi de autism. Si daca noi, niste straini, nu am simtit ura fata de acesti copii, nu inteleg cum se poate gandi cineva ca insasi parintii acestor copii i-ar putea uri.

Mai mult, ne-a scris si Radu, cel care cunoaste, din pacate, foarte bine trairile si sentimentele celui care a avut in familie un bolnav de Alzheimer.

[box] Inteleg ca este o campanie publicitara, dar mie mi se pare ca instiga la ura si ca este absolut anormala. Iti vorbesc din punctul de vedere al unui tanar care a avut o bunica bolnava de Alzheimer si o mama bolnava de Scleroza Multipla si tot nu pot sa accept o asemenea campanie. Radu [/box]

Acesta campanie murdareste eforturile si sperantele tuturor celor care se lupta cu soarta, si o infrang in fiecare zi, avand grija de copiii sau de parintii lor.

Secom Romania si Armada Advertising, opriti uraste.ro!

Opinii identice cu ale noastre:

Simona Tache

Cabral

Doru Panaitescu

and counting…

4 thoughts on “Luptam impotriva indiferentei, dar si a cinismului pentru bani! Opriti uraste.ro!”

 1. Bunica a avut Alzheimer. Da, a fost groaznic sa o vedem stingandu-se fara sa aiba idee cine sunt cei care aveau grija de ea. Era dificil sa stau cu ea si sa ma goneasca pentru ca nu ma recunostea. Am suferit si noi, si ea.
  Dar nici macar o clipa nu am pus problema asa cum au facut-o baietii astia care se cred atat de destepti.
  Nu a fost vorba niciodata de ura. Doar de neputinta, si asta e de un milion de ori mai rea.

 2. sunt mama uni baiat cu autism,consider aceasta reclama absolut josnica!
  Ca parinte de copil cu autism,ai parte si de momente neplacute,la un moment dat clacam(mie mi s-a intamplat acum vreo 2 saptamani ultima data,cu tensiune 14 cu 19,m-a luat salvarea,cu diagnostic posibil de hemoragie cerebrala care,multumesc lui Dumnezeu,s-a infirmat)…da si am clacat pt ca a trebuit sa-mi duc copilul la scoala speciala(unde nu vreitisa stiti ce si cum este acolo)…si credeti-ma,nici macar un minut nu mi-am urat copilul,desi toate gandurile mele in salvare,erau indreptate spre el,gandidu-ma ca as putea muri si intrebandu-ma ce se va intampla cu el…cum se va descura in aceasta societate mizera din Romania?
  O mama normala si devotata(caci stim ca din nefericire exista si altfel de mame),nu are cum sa-si urasca copilul,fie el cel mai bolnav,cel mai urat,cel mai prost sau poate cel mai mare criminal!
  Ma revolt si urasc astfel de campanii,urasc statul roman,ca nu fac nimic,nu doar pt persoanele/copii cu autism,ci pt orice gen de boala sau dizabilitate…dar n-as putea sa-mi urasc in veci copilul diagnosticat cu autism….il iubesc atat de mult,incat acum vreo 2-3 ani,cand ajunsesem in pragul depresiei,am vrut sa-mi iau viata mea,dar si pe a lui,ca sa nu ramana singur!

  Si vreau sa va mai spun ca eu personal am incercat acest supliment,pt care fac aceasta josnica reclama,fara nici un efect favorabil asupra copilului meu!

 3. Este imposibil să urăşti pe cineva pe care l-ai iubit cu adevărat cândva. Dacă ajungi să urăşti pe cineva, nu ai simţit niciodată iubire faţă de acea persoană. De asemenea, campania asta este o imbecilitate şi ar trebui boicotată.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *