Maini care Zambesc si la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Sector 4 – Centrul de plasament Robin Hood

In sectorul 4 se afla un centru de plasament cu care noi am mai lucrat si cu alta ocazie, acum cateva luni impreuna cu MMV.

Si ca sa va spun numele complet al centrului (tineti-va bine, o sa ne ia ceva): Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Sector 4 – Centrul de plasament Robin Hood, Centru de primire in regim de urgenta.

Mai pe scurt spus… niste copii care au extrem de putine motive sa fie bucurosi de viata care le-a fost data. Si totusi… sunt zambareti, zglobii si optimisti, iar asta se intampla pentru ca au avut norocul sa nimereasca intr-un loc unde adultii care au grija de ei… chiar au grija de ei. Am intalnit la Robin Hood oameni frumosi, copii si adulti deopotriva, si ne bucuram ca am reusit sa-i includem si pe ei in actiunea Maini Care Zambesc. Piticii de-acolo se bucura acum de cei 120 de cozonaci pe care i-am dus acolo.

Si am promis ca mai venim! 🙂

Inca ceva poze…

2 thoughts on “Maini care Zambesc si la Directia Generala de Asistenta si Protectia Copilului Sector 4 – Centrul de plasament Robin Hood”

  1. Buna ziua, imi puteti comunica un numar de telefon de la centrul de plasament robin hood ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *